Straight the number one.

2011.09.29. 11:52

Most épp ezt a zenét tettem be a lejátszóba. Semmilyen hátsó szándék nem vezérelt, csupán ráuntam az örökké ismétlődő töltelék pop zenére. Ami folyamatosan jön, és ólomként benn ragad a fülemben. Hiába akarom kimosni, vagy kipiszkálni, nem sikerül. Viszont van egy tökéletes megoldásom ilyen problémák ellen. Nálam működik. Mégpedig az, hogy a saját track listemből választok ki egy számot, és azt hallgatom meg. Most épp odapörköltem a hifinek, hogy ez a szám szólalt meg:

 

 

Na vajon miért, hozott ez elő belőlem tökéletes hangulatot, élményekkel teli merengő perceket, és még sorolhatnám a pikánsabb részeket is, amiket természetesen magamban ízlelgetek, és próbálom jó mélyen raktározni.

A bejegyzés trackback címe:

https://maszkirozos.blog.hu/api/trackback/id/tr523265301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ariann 2011.09.29. 15:58:50

Ha nem árulod el a sztorit teljes egészében, akkor kétségek közt maradok:)
süti beállítások módosítása